RESPONSIVE

webdesign
voor iedere ondernemer

Laat het aan ons over om jouw merk tot leven te brengen. D&R-service is gespecialiseerd in het ontwerpen van webdesign voor iedere ondernemer in Nieuw-Vennep. Ook voor de ondernemer met een beginnend budget maken wij een website of webshop!

Wij bieden ook website onderhoudsabonnementen aan. Met onze abonnementen kan jij je blijven focussen op je bedrijf en regelen wij je site!

webdesign voor iedere ondernemer in Nieuw-Vennep

RESPONSIVE

webdesign
voor iedere ondernemer

Laat het aan ons over om jouw merk tot leven te brengen. D&R-service is gespecialiseerd in het ontwerpen van webdesign voor iedere ondernemer in Nieuw-Vennep. Ook voor de ondernemer met een beginnend budget maken wij een website of webshop!

webdesign voor iedere ondernemer in Nieuw-Vennep

AANBOD

Uniek Aan Ons Design

Snelheid

Jouw klanten wachten niet op jouw website. Wij zorgen dat je website snel laadt en daardoor hoger op Google komt.

Maatwerk

Elke onderneming heeft zijn eigen uitstraling en passie. Deze brengen wij tot uiting in het unieke design van jouw website.

Responsive

Wij bouwen websites die mobielvriendelijk zijn. Je wilt natuurlijk ook op je mobiel een mooie versie van je website!

D&R-service ons process

AANPAK

Wij denken met je mee!

Geen bedrijf is hetzelfde, dus de website ook niet! Iedere onderneming is uniek.

Wij luisteren naar jouw wensen en visie, dit brengen we terug in het design. Dit design ontwerpen wij in WordPress. Tijdens het ontwerpproces betrekken we je in de ontwikkelingen. Met feedbackgesprekken werken we samen toe naar één doel. Bij ons staat jouw tevredenheid voorop.

D&R-service gaat geen uitdaging uit de weg. Heb jij een bijzonder idee voor een website of webshop? Wij realiseren het voor je!

 

Ontvang 10% korting!

Ben je dit jaar een eigen bedrijf gestart? Gefeliciteerd!
Om dit te vieren geven wij je 10% korting op onze services.
Meld je hier aan voor deze korting!RECENTE PROJECTEN

ons Webdesign & andere projecten

Onze services bieden brede online mogelijkheden. Wij hebben ervaring met webshops, webapplicaties en websites. Verder ontwerpen we ook logo's voor start-ups, denken we mee met het formuleren van teksten en zorgen we dat je opvalt als bedrijf met een uniek design.

“Special credits voor D&R-service. Roos en Daan, jullie zijn the bomb! Naast jullie technische en communicatieve kennis, was jullie creatieve input zeer welkom. Niets was te gek en al mijn ideeën hebben jullie tot leven gebracht.”

REVIEW

wat zeggen Onze klanten

Voor ons is het belangrijk dat jij tevreden bent met jouw website of webshop. Door de feedback van onze klanten blijven wij groeien als bedrijf.

Start je bedrijf online!

Je kan niet snel genoeg beginnen met het online opzetten van je bedrijf.
Neem vrijblijvend contact op en laat je verrassen door onze gunstige prijzen en brede service.

WEBSITES VOOR START-UPS IN NIEUW-VENNEP

ontmoet het team

D&R-service is een innovatief bedrijf met een gemotiveerd team. De samenwerking tussen design en development zorgt voor een goede balans. Wij hebben ervaring met verschillende CMS, waaronder WIX, Elementor en mijnwebwinkel. Bovendien zijn we geïnteresseerd in de nieuwste technologieën en design trends.

demo-attachment-189-Path-958@2x

Daan Oolbekkink

Webdeveloper

"Als ICT-student ontdek ik vaak nieuwe trends, wat betreft webdevelopment. Ik focus me binnen D&R-service voornamelijk op het technische aspect. De snelheid, SEO en beveiliging van jouw website is mijn expertise."

Rosalie van der Maden

Webdesigner

"Het is mijn passie om een website te ontwerpen die past bij jou en jouw nieuwe bedrijf. Als student Technische Bestuurskunde ben ik bezig met het combineren van sociale behoeften en technologie. Ik zorg dat je website klantvriendelijk is en past bij je bedrijf!"

BLOG

Nieuw van ons blog

Maandelijks posten wij nieuwe trends van webdesign. In het blog vind je ook afgeronde projecten voor ondernemers in Nieuw-Vennep en omstreken.

Volg ons op socials

Volg ons op Facebook, Linkedin of Instragram. We posten exclusieve aanbiedingen en interessante feiten over webdesign trends.