KENMERK

#1 specialist in het design van nieuwe websites

Wij ontwerpen een responsive website of webshop die past bij jouw onderneming. En dat is al mogelijk voor een laag bedrag. Elk bedrijf dat wij kunnen voorzien van een website, geeft ons nieuwe voldoening. Als specialist in het design van nieuwe websites, zetten wij ons 100% in om een website te ontwerpen die bij jou past. Alle websites worden gemaakt door brainstormsessies en het toepassen van nieuwe ideeën. De samenwerking van ons team is de sleutel tot jouw well-designed website. Niets is teveel gevraagd. Naast ons huidige aanbod is er een hele grote kans dat we jou ook kunnen helpen met andere ideëen voor jouw start-up.

IMG_7853-blobbed
demo-attachment-189-Path-958@2x

EXPERTISE

Waarom Kiezen Voor Ons Design?

Kennismaking

Aan het begin van het ontwerpproces hebben we eerst een kennismaking. In dit gesprek leren we jouw bedrijf en visie kennen. We bespreken wat jouw design wensen zijn. Hierbij denken we met je mee hoe jij je doelgroep kan bereiken. Het is belangrijk om te bespreken wat jij van ons verwacht en andersom. Wij bieden meer dan alleen websites!

Ontwerpen

Na de kennismaking gaan wij voor je aan slag. Wij beginnen met het creëren of toevoegen van jouw huisstijl. Dit zijn de kleuren, lettertypes en kenmerken van jouw site. Vervolgens gaan wij de content bouwen en geven we je website vorm. Wanneer jij blij bent met het design, zorgen we voor de mobiele versie van je site.

Feedback

In het ontwerpproces hebben we regelmatig contact. Wij sturen updates via de mail of Whatsapp. Zo zie jij telkens veranderingen aan je website. Hierbij vragen wij om jouw mening en feedback. Op deze manier maken wij een website die volledig bij jou past. Het is een cyclus van ontwerpen en feedback, totdat jij tevreden bent met het resultaat.

Oplevering

Bij de oplevering zorgen we dat jouw website live gaat. Alles wat we tijdens de kennismaking hebben besproken, zit hier ook bij. Als je hosting bij ons hebt afgesloten, zorgen we o.a. dat je bij je mailadres kan.

Wil je geen tijd kwijt zijn aan het onderhoud van je website? Dan is het een goed idee om een abonnement bij ons te nemen.

Wij helpen je doelgroep te bereiken en je bedrijf te laten groeien.

Geen bedrijf is hetzelfde, de website dus ook niet!

demo-attachment-114-Ellipse-2
demo-attachment-117-Path-18
demo-attachment-118-Path-19
demo-attachment-119-Path-948
demo-attachment-116-Path-17
Websites voor start-ups in Nieuw-Vennep
OVER ONS

"Don't Wish For It
Work For It"

Ons team bestaat uit twee ambitieuze studenten, die van hun passie hun werk maken. Als specialist in het design van nieuwe websites zijn we dagelijks bezig met het leveren van top websites voor start-ups. Het is heel inspirerend om juist beginnende ondernemingen te ondersteunen. Wij als beginnend bedrijf weten hoe belangrijk een goede start is.

D&R-service is opgericht in april 2019 om onze kennis te delen. Ondertussen zijn er al veel websites en webshops gecreëerd. Daarnaast zijn we ons ook gaan specialiseren in SEO, logo design en UX (UserExperience).