D&R-SERVICE

Ontwerp gaat verder dan websites

Het aanbod bestaat uit veel verschillende services. Wij ontwerpen een nieuwe website met logo en huisstijl vanaf 500 euro! Ook bouwen we webapplicaties en webshops. Dit kan apart gerealiseerd worden, en ook gecombineerd! De vele mogelijkheden is wat het aanbod van D&R-service uniek maakt.

Website

Wij ontwerpen moderne en unieke websites. Hierbij ligt de focus op het responsive design. Een website maakt jouw onderneming online bereikbaar. Wij bouwen vooral websites in WordPress. Voor €450 heb je al een basiswebsite met huisstijl!

Webshop

Een website is erg handig voor het verkopen van producten. Jouw producten bereiken online veel meer klanten. Met jouw webshop kunnen klanten online betalen en kun jij al je bestellingen beheren. Een gepersonaliseerde webshop is al verkrijgbaar vanaf €350.

Webapplicatie

Heb je een idee voor een online platform, maar kan je geen passend concept vinden? Wij realiseren een webapplicatie, die we zelf bouwen naar jouw wensen. Laat je onderneming groeien met een platform op maat!

demo-attachment-114-Ellipse-2
demo-attachment-117-Path-18

Ontvang 10% korting!

Ben je dit jaar een eigen bedrijf gestart? Gefeliciteerd!
Om dit te vieren geven wij je 10% korting op onze services.
Meld je hier aan voor deze korting!demo-attachment-118-Path-19
demo-attachment-119-Path-948
demo-attachment-116-Path-17
VISUEEL

Logo Design

Als jij aan Mediamarkt denkt, denk je dan aan de kleur rood? Zoveel invloed heeft een logo en huisstijl. Tijdens het proces zijn er een aantal rondes met verschillende logo’s, waarbij jij telkens je voorkeur kan kiezen. Laat ook jouw bedrijf tot leven komen!

Een nieuwe website met logo en huisstijl vanaf 500 euro
Everybody&mind logo
Logo 9.3 small
Logo 4

Een nieuwe website met logo en Huisstijl vanaf 500 euro!

Content

Is dit je eerste website of is de tekst op je huidige website verouderd? Laat D&R-service uw teksten een modern tintje geven. Zo past je tekst bij je doelgroep en zet je bezoekers om in klanten.

SEO

Zorg dat jouw klanten je online kunnen vinden. Door een goede SEO stijg je in de zoekresultaten. Wij stemmen de SEO af op jouw doelgroep, zodat je de klanten bereikt die je zoekt. En wij melden je gratis aan bij Google, Telefoongids etc.

Afspraken systeem

Wil je tijd besparen op het inplannen van afspraken? Met online afspraken wordt je agenda automatisch ingepland. Zowel voor jou als voor je klant is dit een makkelijke manier om contact te leggen.

Breng jouw idee tot leven!

Naast ons genoemde aanbod kunnen wij nog meer.
Heb jij een tof idee voor een website of webapplicatie? Wij realiseren het voor je!

demo-attachment-117-Path-18
demo-attachment-118-Path-19
demo-attachment-119-Path-948
demo-attachment-115-Group-11
demo-attachment-116-Path-17
wordpress-923188_1920
ABONNEMENTEN

D&R-service maakt het makkelijk voor jou

Wil je dat klanten blijven scrollen op je site? Met een start-up is onderhoud van de website heel belangrijk, aangezien je klanten een goede webervaring wilt bieden. Alleen dan blijven je klanten door scrollen op jouw pagina!

Wij regelen dat jouw website blijft updaten en goed beveiligd is. Daarnaast kunnen wij ook blogposts en acties uit handen nemen. Met onze abonnementen heb jij weinig werk aan je website of webshop!

Basis

45 40 / maand
 • Snelle hosting
 • Onbeperkt dataverkeer
 • Domeinnaam + 1 mailaccount
 • Updates van plugins en thema
 • 1 uur aanpassingen
 • 1 blogbericht
 • 7 backups per dag tot 60 dagen beschikbaar

Expert

110 100 / maand
 • Snelle hosting
 • Onbeperkt dataverkeer
 • Domeinnaam + 5 mailaccounts
 • Updates van plugins en thema
 • 4 uur aanpassingen
 • Onbeperkt blogberichten
 • 7 backups per dag tot 60 dagen beschikbaar
 • Statistieken