Creatief webdesign en unieke projecten van D&R-service

demo-attachment-189-Path-958@2x

DEVELOPMENT SKILLs

  • CMS: WordPress, Wix, Mijnwebwinkel
  • Programmeertalen: Java, PHP, Python, С#, JavaScript
  • Database: MySQL, PostgreSQL, MongoDB
  • Design: Photoshop, Canva, Elementor, WP Bakery

SOORT OPDRACHTEN

WEBDESIGN 80%
WEBAPPLICATIES 50%
LOGO 40%
WEBSHOP 60%
Ons Portfolio
"Wij van B6 Administratie hebben onze website volledig laten vernieuwen door D&R-service. En daar hebben we geen spijt van! Prachtige vormgeving en een logische structuur, volledig in lijn met de verwachtingen die wij hebben van onze website. Potentiële klanten of andere geïnteresseerden kunnen snel zien waar wij voor staan, of onze werkwijze hen past en hoe ze contact kunnen leggen. Los daarvan is de aanpak van D&R ons heel goed bevallen; zeer vakkundig, accuraat, modern en proactief, met een groot inlevingsvermogen in onze wensen. Wij bevelen D&R van harte aan!"

REVIEW

wat onze klanten zeggen

Jouw input en feedback over onze werkwijze helpt ons bij het groeien als bedrijf. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat klanten tevreden zijn met hun website en huisstijl. Wij zijn pas tevreden, als jij tevreden bent!

LOGO DESIGN

Ons uniek design
In bedrijfslogo's

Je onderneming uniek maken? Met een logo ben je uniek en herkenbaar voor klanten. Wij ontwerpen logo's die passen bij je huisstijl en bij je vakgebied. Klanten weten wat je doet en ontvangen een sfeer, en dat allemaal van één logo.

Begin met jouw website!

Bereik je klanten 24/7 met een mooie website of webshop.
Neem vrijblijvend contact op en laat je verrassen door onze gunstige prijzen en brede service.